Pentru a evita chestiile de genu "am gresit la fel , nu am gresit decat una si ma pici , e clar ca ai pica pe mine" si altele , de acum testele lider se vor da dupa urmatorul mecanism :
1. Teste Deagle (NR exclusa pentru ca este factiune pasnica si nu este obligatoriu sa stie deagle)
2.Intrebari din regulamentul factiunii la care doriti lider. Se vor pune 10 intrebari , fiecare intrebare valoreaza 1 punct , daca ai sub 7 puncte esti picat.
3. Comenzile factiunii , cer 5 comenzi , mi-ati spus decat 3 sunteti picat.
4.Intrebari pentru functia de lider .S e vor pune 5 intrebari , la 2 greseli ati picat.
5.Comenzile de lider . Sunt 10 comenzi deci cate 1 punct fiecare intrebare , aveti sub 7 puncte picati.
ATENTIE! : 1 din cele 10 comenzi este /testeon , asta include toate comenzile de acolo , nu-mi insirati comenzile de la testeon ca nu vi le dau in considerare.
6.Inamicii si Aliatii . La punctele anterioare sunt un total de 30 de puncte , acum sunt 2 obtiuni :
-aveti 25 puncte acumulate si gresiti aliatii/inamicii , inversati 2 factiuni inseamna ca nu sunteti destul de pregatiti si picati ;
-aveti peste 25 puncte acumulate si incurcati 2 factiuni sa zicem ca sunteti aproape pregatiti si treceti , dar daca incurcati mai mult de 2 factiuni picati automat.
Ne vedem la teste.